söndag 2 oktober 2011

NYKLÄCKTA INREDNINGSRÅDGIVARE

HEMMA IGEN


I helgen har jag tagit det megalugnt. Bara softat, varit med familjen, lagat god mat och träffat lite vänner.
Efter hemkosten från Stockholm i fredags, där jag hållit i inredningskurser för Colorama, känner man att huvudet blir ganska så tömt efter 3 dagar av aktiv närvaro, förberedelser och resande.
När man kommer hem vill man bara vara.

Så här såg det ut i fredags då koncentrationen var på topp och alla höll på med sin sista uppgift.
En hälsning till er alla som var med- ni var ett toppengäng! Lycka till nu när ni kommer hem till era butiker, hoppas ni får många roliga och spännande uppdrag!

KRAM PÅ ER3 kommentarer:

 1. Oj vad kul att du tittade in på min blogg. Vilken fin blogg du själv har . Och vilket toppen jobb Colorama !!!Äldsta sonen letar fondtapet men lite orientkänsla i olivgrönt är det någon ide att leta eller har du några tips i olivgrönt. Måste titta vidare på din inspirationsrika blogg ,vi hörs nog igen .
  Bitte "Home sweet Home"

  SvaraRadera
 2. TACK för en bra & super inspirerande utbildning!
  Var oxå trött på fredag kväll...tillbaka i butiken på lördag. Fick inbokat 2 kunder, superkul med nya uppdrag! Det nya för mig blir att jobba utan pannå :) mapp & behovsanalys jobbar jag redan med idag. Ska beställa de nya,
  ha det så bra! Lånar bilderna från utbildningen till min blogg...

  SvaraRadera
 3. Tack snälla ni för söta kommentarer!
  Bitte: Gå in på www.fotolia.com så kan du söka på bilder med orientkänsla. Därefter kan vi hjälpa dig med att ladda ner bilden och göra den till en fototapet genom www.mrperswall.se

  Kram! Judita

  SvaraRadera

Hej! Vad glad jag blir att just DU tittar in hos mig!
Lämna gärna en kommentar, jag läser alla och försöker att svara i den mån jag har tid.
(Har du svårt att lämna en kommentar kan det bero på att jag har lagt in ett filter, då jag får mycket utländska reklam-utskick).