söndag 4 september 2011

FORMEX I BILDER

I´M BACK

God kväll alla!

Nu är jag tillbaka efter några dagar offline. Ibland blir man mätt på inredning. Som tex. efter en mässa och då måste jag koppla bort det helt ett tag, annars sitter jag där och bläddrar i tidningar på fritiden, kollar inredningsprogram och springer i inredningsbutiker- ja då känns det som att man aldrig lämnar jobbet. I helgen har jag därför tagit det lugnt och inte ägnat en tanke åt detta (ok, kanske EN då...!)

 
I torsdags var vi iallafall på Formex! Från vår butik: jag, Lina, Ewa (på bild), Marie och även söta Rosie från Coloramabutiken i Linköping. Förutom att insupa inspiration i alla montrar hann vi även att beställa inredningsprodukter från tre nya leverantörer:
Lot´s Living, Interiörhuset och SMYCKEN från VÅGA!
Yes, nu kan ni som kommer in till oss på Colorama Norrköping, inte bara köpa färg utan även inredningsdetaljer och fina smycken!

Ps. Ett tips till er målisar: köp smycken hem till frun/tjejen!

 

Här kommer lite bilder jag tog i montrarna. Jag låter dessa tala för sig själva om vad som är "inne" just nu.
Dagens höjdpunkt var nog ändå mitt möte med Ernst!
Denna långa, ståtliga karl fick oss tjejer att bara stå och gapa då han pratade på om både det ena och det andra, väldigt öppenhjärtligt, som att vi hade kännt varann i en sisådär 10 år eller så... Vad han pratade om?
Euh, det kommer ingen av oss knappt ihåg, vi stod som sagt som fågelholkar allihop, haha!


Natti alla! Nu dags att knoppa!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej! Vad glad jag blir att just DU tittar in hos mig!
Lämna gärna en kommentar, jag läser alla och försöker att svara i den mån jag har tid.
(Har du svårt att lämna en kommentar kan det bero på att jag har lagt in ett filter, då jag får mycket utländska reklam-utskick).