lördag 28 januari 2012

UPPACKAT, CHECK!

FÖRSTA LASSET

med beställningar som jag gjorde på FORMEX kom idag!
Massor av fint! Nästa vecka kommer det mera...

Mycket av detta kommer jag även att använda mig utav till ett reportage jag ska göra hos en kund. Nästa vecka ska där tapetseras, sen blir det till att styla och fotografera inom två veckor.
I mars kan ni se det slutliga resultatet i COLORAMA´s tidning
MITT HEM.För att hålla sortimentet rullande hela tiden, tar vi inte in så många produkter av varje, så det tar snabbt slut...

VÄLKOMNA in i butiken!
Colorama Weydes i Norrköping

4 kommentarer:

 1. Härligt! Antar att det känns som rena "julafton" att öppna alla kartonger ;-) tack snälla söta för din lyckönskning:-)))) jag kommer jättegärna på ett besök hos er framöver... Vi pratade ju om det förra året, och det vore verkligen kul om det kunde bli av. Ha det gott!! Vi ses ju snart på mässan. Kram kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj! Det vore jättekul om ni ville komma förbi!
   Bara att slå en pling i god tid innan.
   Vi ses på mässan! Kram

   Radera
 2. åhh det är som att kliva in mitt i en tiding vilket underbart hem .Visste inte att du hade en blogg hitta hit via lotenlind som är en av mina favvo bloggisar somjag följt en antal år nu . Och visste inte att ni fått så mycket fint i Colorama butiken det har jag missat måste besöka er .Man får drömma lite ,för jag får aldrig till det så fint som ni kan få till det i butiken . Måste även säga att du är så säker på allt du gör .Det är så kul att se :)
  Önska att ni kunde ha en tälving där man kunde ha en chans att vinna en heldag med ett proffs som dig och se hur ditt jobb funkar .

  SvaraRadera
 3. Tack för fina kommentarer!
  En tävling vore jättekul! Bra idé,ska förankra den på jobbet imorgon.
  Ha det så fint! J

  SvaraRadera

Hej! Vad glad jag blir att just DU tittar in hos mig!
Lämna gärna en kommentar, jag läser alla och försöker att svara i den mån jag har tid.
(Har du svårt att lämna en kommentar kan det bero på att jag har lagt in ett filter, då jag får mycket utländska reklam-utskick).